Betalning

Kortbetalning

På Sana Pharma Sweden kan du betala med Visa och Mastercard. Din korttransaktion sänds krypterat genom KLARNA som är vår leverantör av betalningslösning. Det betyder att du kan känna dig lugn i att din kortinformation inte kommer i fel händer när du genomför ett köp på vår sida.

Sana Pharma Sweden lagrar inte ditt kortnummer och den totala summan dras direkt från ditt konto. Om en eller flera varor är slutsålda kommer summan återbetalas.

Betala med faktura

Sana Pharma Sweden kan erbjuda fakturaköp genom KLARNA. Betalningen ska då vara oss tillhanda inom 14 dagar. Vid fakturaköp tillkommer ingen extra kostnad, om du inte väljer att förlänga betalningstiden utöver de ordinarie 14 dagarna. För att kunna betala med faktura måste du ha fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige och klara kreditkontrollen som genomförs vid köpet.

När du väljer att betala med faktura måste du uppge ditt personnummer. Det används för att hämta den adress du är folkbokförd på. OBS! Din beställning kan inte skickas till en annan adress än den du är folkbokförd på. Detta för att undvika bedrägerier. Om du inte vill beställa varorna till den adressen som föreslås ombedes du istället betala med kort. Vi lagrar inte personuppgifter.

Du får fakturan via e-post när vi skickar ut dina varor. Vid försenad betalning kommer vi skicka ut en betalningspåminnelse och/eller inkassokrav och där kan lagstadgad dröjsmålsränta tillkomma.